لوبيا و ساير حبوبات، در ساختار خود ميزان بالايي از يک نوع کربوهيدرات پيچيده را دارند که اوليگوساخاريد ناميده مي‌شود. اين‌ها مولکول‌هاي قندي هستند که امکان هضم شان در معده و روده‌ کوچک وجود ندارد، چون بدن ما آنزيم هاي لازم براي اين کار را ندارد. اين مواد سپس به روده‌ بزرگ راه مي‌يابند و در آنجا باکتري‌هاي موجود، آنها را تخمير کرده و گاز‌هايي مانند نيتروژن و متان را توليد مي کنند.

اما براي جلوگيري از توليد بيش از اندازه‌ اين گاز در هنگام مصرف حبوبات، مي‌توانيد از راهکارهاي زير استفاده کنيد:
1) خيس کردن و شستن حبوبات
اگر قصد پختن لوبياي خشک را داريد، ميزان مورد نياز را 12 ساعت پيش از پخت و پز و در طول شب، در يک کاسه آب قرار دهيد تا ميزان مولکول‌هاي قند توليدکننده‌ گاز در آنها کاهش يابد. سپس آب کاسه را، با استفاده از آبکش تخليه کنيد و لوبياها را، در آبي جديد بجوشانيد. شستن حبوبات در زير آب روان نيز، روش موثري است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Programmer به وبلاگ دبستان دخترانه مسعود فاتح خوش آمدید. نیوتیش اصفهان ایغام فروش دمنوش نیوشا نمونه سوالات آزمون مسئولین فنی گیاهپزشکی، گلخانه، قارچ خوراکی، دامپروری آترین سايروس | کوروش کبير